Terug naar de webshop

Docc Control
Smart Stickers

DCSS.05.03.001
€ 19,00 Excl. BTW
Binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Smart sticker met QR code en een NFC chip
  • Werkt met alle smartphones en tablets
  • Smart Stickers zijn al voorgeprogrammeerd in de DOCC CONTROL applicatie


  Smart Stickers bestel je per vel van 9 smart stickers.  DOCC CONTROL Smart Stickers werken uitsluitend met de DOCC CONTROL applicatie . De Smart Sticker plak je op de in de app gedefinieerde objecten zoals een apparaat maar ook ruimtes. Per Smart Sticker kan je meerdere meldingen maken. Je plakt de QR code/NFC chip zichtbaar op het object. 

  QR code staat voor quick response code. 

  Iedereen met een smartphone of een tablet kan een programma downloaden waarmee ze een QR code kunnen scannen. Deze programma's worden QR readers genoemd. Vele van deze programma's zijn gratis en kunnen gemakkelijk gedownload worden. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is de camera van de smartphone of tablet te richten op de QR code om deze te scannen. Je download voor android een QR code scanner in de playstore 

  voor Apple (vanaf IOS 11) scan je de QR code door je camera te openen. Heb je geen IOS11, dan dien je in de app store een QR code scanner te downloaden.

  NFC chip: Near Field Communication is de 2e optie in de smart sticker, een draadloze manier om kleine hoeveelheden informatie uit te wisselen binnen een straal van 10 centimeter. (deze is ook bekend van contactloos betalen)

  Bij gebruik van NFC voor android hou je je telefoon heel dichtbij de sticker, voor Apple download je de NFC reader (vanaf Iphone7). 

  Je telefoon kan de QR code lezen en/of NFC chip. Je kan nu een ticket aanmaken in de applicatie van DOCC CONTROL.

  Uitsluitend DOCC CONTROL QR codes zijn te combineren met de software van DOCC CONTROL.

  • Plakt op alle oppervlakken
  • Werkt met alle smartphones en tablets