Eigenaren

Smart onderhoud voor ieder gebouw
zonder grote investeringen

Van onderhoudslast naar lust

Als eigenaar van een gebouw heb je het liefst overzicht. Tegelijkertijd wil je inzicht in efficiency en verbeterpunten. Voor eigenaren, VvE’s en CFO’s is DOCC CONTROL een overzichtelijke app met daarachter een krachtig onderhoudsplatform. Hiermee krijg je maximale controle en ben je minder tijd en geld kwijt aan onderhoud en beheer. En dat zonder aanpassingen aan je gebouw en met minimale investeringen.

Minder onderhoudskosten

DOCC CONTROL laat niet alleen het gebouw slim het werk doen. Het betrekt ook gebruikers, huurders en installateurs, die binnen de app efficiënt met elkaar communiceren. Hier lees je hoe.

Smart gebruik maken van je gebouw

Smart onderhoud begint met het bij elkaar brengen van alle smart onderdelen van een gebouw. Dankzij 'The Internet of Things' kan alle informatie vanuit het gebouw worden gecentraliseerd in de DOCC CONTROL app. Bestaande apparaten en systemen kunnen worden gekoppeld en communiceren daarna direct en zelfstandig met de app. Je hoeft bovendien geen extra kabels door het gebouw te trekken. De DOCC CONTROL Node, een draadloze transmitter, kan dankzij LORA technologie over grote afstand een signaal naar de app zenden. De Node werkt met en zonder stroomaansluiting. Deze oplossing is daarom ideaal voor in bestaande gebouwen, voor grote oppervlaktes en voor standalone apparatuur.

Smart maken onderhoud

DOCC CONTROL laat niet alleen het gebouw slim het werk doen. Het betrekt ook gebruikers, huurders en installateurs, die binnen de app efficiënt met elkaar communiceren. Smartticket technologie zorgt dat informatie van alle kanten centraal binnenkomt. Onderhoud Issues worden gemeld via apparaten of Nodes die ingesteld zijn om tickets te genereren wanneer onderhoud nodig is. Een Smartsticker met QR Code en NFC Chip wordt gemakkelijk door gebruikers gescand. Zo worden problemen snel opgelost of zelfs voorkomen. Met de data die je centraal verzameld, heb je inzicht in de werkelijke behoefte voor onderhoud. Zo weet je dat je niet alles periodiek hoeft te onderhouden en maak je een forse efficiencyslag in tijd en geld.

Meer weten over smart onderhoud?
Je leest het hier:

  • In slechts een paar stappen naar smart onderhoud
  • Wat heb je nodig?
  • Wat is smart onderhoud precies?

Snel meer overzicht

Door heldere rapportage weet je zelfs op afstand precies wat er speelt en kun je contracten met onderhoudspartners objectief beoordelen. De applicatie is eenvoudig te bedienen, waardoor je geen cursussen of dure consultancy nodig hebt.

Start nu

Binnen 15 minuten heb je DOCC CONTROL geïnstalleerd en heb je de touwtjes stevig in handen. Start met een gratis pilot.