Eigenaren

Smart onderhoud voor ieder gebouw
zonder grote investeringen

Van onderhoudslast naar lust

Als gebouweigenaar ben je op zoek naar overzicht. Tegelijkertijd wil je inzicht in efficiency en verbeterpunten. Voor eigenaren, VvE’s en CFO’s is DOCC CONTROL de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app met daarachter een krachtig onderhoudsplatform. Hiermee krijg je maximale controle en ben je minder tijd en geld kwijt aan onderhoud en beheer. En dat zonder aanpassingen aan je gebouw en met minimale investeringen.

Minder onderhoudskosten

DOCC CONTROL laat niet alleen het gebouw slim het werk doen. Het betrekt ook gebruikers en servicepartners, zodat problemen eenvoudig worden gemeld en efficiënt worden verholpen. 

Smart gebruik maken van je gebouw

Smart onderhoud begint met het bij elkaar brengen van alle smart onderdelen van een gebouw. Dankzij 'Internet of Things' kan alle informatie vanuit het gebouw worden gecentraliseerd in het DOCC CONTROL platform. Bestaande apparaten en installaties kunnen worden gekoppeld aan het platform en communiceren daarna direct en zelfstandig met het platform.
Door gebruik te maken van de DOCC CONTROL Node is het niet nodig om extra kabels door het gebouw te trekken. De DC Node is een draadloze transmitter, die dankzij de LoRa Technologie over een grote afstand draadloos serviceverzoeken en data kan verzenden naar het DOCC CONTROL platform. De Node werkt met stroomaansluiting of op batterijen. Deze oplossing is daarom ideaal voor in bestaande gebouwen, voor grote oppervlaktes en voor standalone apparatuur. 

Smart maken onderhoud

Met DOCC CONTROL laat je apparaten en installaties slim het werk doen. De Smart Ticket Technologie zorgt dat informatie automatisch op de juiste plek en bij de juiste persoon terecht komt. Serviceverzoeken worden automatisch geregistreerd, bijvoorbeeld via e-mail of met de DOCC CONTROL Node. Een Smart Sticker met QR code en NFC chip kan door iedereen, zonder software, worden gescand om een vooraf-ingesteld serviceverzoek aan te maken. Zo worden problemen eenvoudig gemeld, snel opgelost of zelfs voorkomen!
Aan de hand van de data die wordt verzameld, krijg je inzicht in de werkelijke behoefte van onderhoud. Zo ga je van reactief en preventief onderhoud naar predictief onderhoud en maak je een forse efficiencyslag in tijd en geld.

Meer weten over smart onderhoud?
Je leest het hier:

  • In slechts een paar stappen naar smart onderhoud
  • Wat heb je nodig?
  • Wat is smart onderhoud precies?

Snel meer overzicht

Door heldere rapportages weet je zelfs op afstand precies wat er speelt en kun je contracten met onderhoudspartners objectief beoordelen. Met de zelf samen te stellen dashboards visualiseer je de automatisch gegenereerde data. Hiermee kun je het gebruik en verbruik van installaties en apparaten optimaliseren. 

Start nu

Binnen 15 minuten ben je aan de slag met DOCC CONTROL en heb je de touwtjes stevig in handen. Start de 30 dagen free trial!