OVER DOCC CONTROL

DOCC CONTROL is hét onderhoudsplatform voor van facility management van de toekomst. Gemaakt voor facility managers, eigenaren en onderhoudspartners en ontworpen op de basis van de uitgebreide technische mogelijkheden van nu en morgen. 

DOCC CONTROL zorgt ervoor dat onderhoud op een intelligente, efficiënte en overzichtelijke manier wordt gesignaleerd, opgepakt en opgelost, zodat iedereen ermee kan werken. En met plezier! Het platform is volledig Plug&Play en groeit mee met de behoefte van de gebruiker. Ondersteuning bij installaties en inrichting van het platform is ook mogelijk, hiervoor zijn er gecertificeerde DOCC CONTROL Partners. 

Het team achter DOCC CONTROL bestaat uit een perfecte mix van developers en designers, dataspecialisten en hardware techneuten, strategen en testers. Iedereen die nodig is om een state-of-the-art product van de toekomst te ontwikkelen, met de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van vandaag. In combinatie met de Smart Ticket Technologie is DOCC CONTROL de eerste oplossing die gebouwen en onderhoud écht smart maakt. 

Contact

De Lind 13a 5061 HS Oisterwijk
Postbus 62 5060 AB Oisterwijk

doccy@docccontrol.com
013 - 529 97 50