Klantenservice

Betalingen


Betaalwijze

Betaalkosten per transactie

IDEAL

0,50 euro

Creditcard

4%

Vooruitbetaling SEPA

GratisiDeal

Betalen via iDeal is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer je kiest voor een iDeal betaling dien je je eigen bank te selecteren. De betaling wordt vervolgens uitgevoerd in je eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling kom je vanzelf weer op onze website terecht.


Als je via iDeal betaalt, is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij je bestelling direct verwerken. Dit betekent dat wij je bestelling snel kunnen versturen, mits voorradig.


Betalen met iDeal?

Betalen met iDeal is bij vrijwel elke bank mogelijk.


Creditcard

Beschikt u over een creditcard dan kunt u uw bestelling op een snelle en veilige manier betalen. Dit doet u door alle benodigde gegevens van de kaart af te lezen en deze in te vullen in de daarvoor bestemde invoervelden. Het is belangrijk dat het factuuradres overeenkomt met de gegevens van de kaarthouder.


Wij accepteren de volgende creditcards:

Visa

MasterCard


Voor de kenners: betaling met creditcard gebeurt via een SSL-beveiligde server. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Dit geldt niet voor pre-orders.Het is beperkt mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards.


Wanneer uw betaling is voldaan zal u terug worden geleid naar onze website. Uw bestelling zal direct verwerkt en ,indien voorradig, verstuurd worden.


Betalen per creditcard?

Betalen met creditcard is bij DOCC CONTROL niet kosteloos.

Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.


Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van DOCC CONTROL overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.


Onze rekeninginformatie is:

DOCC CONTROL

IBAN: NL50INGB0683251309

BIC: INGBNL2A


Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging.


Kiezen voor vooruitbetaling?

Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.


Betaling mislukt of geweigerd?

 

Betaald met iDEAL?

Heb je betaald met iDEAL, maar weet je niet zeker of je bestelling gelukt is of niet? Controleer of er geld is afgeschreven.

Als er geen geld is afgeschreven, dan is de betaling niet gelukt en ben je sowieso geen geld kwijt. Je kan je bestelling opnieuw plaatsen.

Is er wel geld afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan raden we je aan om even te wachten. Het kan namelijk tot een uur duren voordat wij betalingen binnen krijgen.

Als je na een uur nog geen orderbevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Met behulp van je transactienummer kunnen we je snel helpen. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld.


Afgekeurde creditcard betalingen

Het kan gebeuren dat je betaling geweigerd wordt. Helaas hebben we geen inzage in de redenen. Geweigerde betalingen kunnen niet worden teruggedraaid. Je bestelling is automatisch geannuleerd en er zal niks worden afgeschreven. Wil je je bestelling toch ontvangen? Plaats hem dan opnieuw en kies voor iDEAL of vooruitbetaling.